Onze films in rubrieken

Film gemaakt door en voor onze leden en natuurlijk ook voor u als bezoeker. Wellicht voldoende inspiratie voor u om ook lid te worden? Wij verwelkomen u graag een keer geheel vrijblijvend op één van onze clubavonden!

Hieronder de rubrieken waarin de video's zijn opgedeeld. Maak een keuze waarna u een galarie met alle videos uit die rubriek te zien krijgt.

Rubriek: Documentaires

In deze film heb ik geprobeerd om in het kort aan de kijker te laten zien hoe mooi Rosmalen is en wat Rosmalen allemaal te bieden heeft.

uiteraard is dit maar een gedeelte van dit mooie dorp,anders zou de film veel te lang worden

Peter van Hoek

beleef rosmalen

Dat gaat naar Den Bosch toe.

Een film gemaakt door een aantal leden van de Bofa.

Doelstelling van het project was door gebruik te maken van elkaars vaardigheden een ffilm te maken met als thema het Station.

Voor deze film is qua vorm gekozen voor een documentaire.

Hierin worden de veranderingen rond het spoor in s-Hertogenbosch in beeld gebracht.

Er is gebruik gemaakt van eigen opnames en van historisch beeldmatriaal.

Dat gaat naar Den Bosch toe

Laatste deel 5 van een uniek filmverhaal over ons eigen s-Hertogenbosch in al zijn diverse facetten en vele gezichten. Prachtig verfilmd en bewerkt door Louis Vos

s-Hertogenbosch Stad van Handel.mpg

Deel 4 van een vierdelige serie over ons eigen ‘s-Hertogenbosch in al zijn factten en gezichten. Prachtig verfilmd en bewerkt door Louis Vos

s-Hertogenbosch deel 4 Lasten en lusten.

Deel 2 van een vierdelige serie over ons eigen ‘s-Hertogenbosch in al zijn factten en gezichten. Prachtig verfilmd en bewerkt door Louis Vos

s-Hertogenbosch deel 2 Leven tussen Aa en Dommel

Deel 3 van een vierdelige serie over ons eigen ‘s-Hertogenbosch in al zijn factten en gezichten. Prachtig verfilmd en bewerkt door Louis Vos.

‘-Hertogenbosch “Leven tussen Maas en Bossche Broek

Een film over het schapen scheren op de zorgboerderij de Oosterhoeve gelegen aan de Oosterplas in ‘s-Hertogenbosch. Een film op verzoek van de zorgboerderij en gemaakt door verschillende leden van de Bofa en bewerkt door Peter Hendriks

schapen scheren op zorgboerderij de Oosterhoeve
Rubriek: Speelfilms

Een speelfilm gezamelijk gemaakt door de leden van de BOFA, aanleding was het 60 jarig bestaan van de club

de stalker
Rubriek: Vakanties

Als je Heusden buiten het seizoen bezoekt zie je nog de oude vestingstad. Allen de lege terrasjes laten je vermoeden dat het hier in het toeristenseizoen een drukte van jewelste zal zijn.
Peter Hendriks

heusden